donderdag 15 juli 2010

De aanloop naar..

Leiden! Het is bijna zover. Nog 4 weken en 4 dagen en dan begint mijn introductieweek al, en daarna ben je, min of meer, officieel student. Daarna zijn het nog maar 2 weken en een paar dagen en dan begint het schooljaar: nieuwe school, nieuwe studie, nieuwe stad. Nieuw accent vooral, er zit vast een enorm verschil tussen maar ik hoor ‘t zelf eigenlijk niet zo. Mijn gehoor zal wel ver-Limburgst zijn.

30 Juli t/m 1 augustus wordt het eerste weekend dat ik daar ben. Komt vast helemaal goed, dan is m’n kamer klaar! Het grootste deel is al gewit, de oude vloerbedekking is eruit en het deurkozijn is geverfd. (Vakwerk, moet ik zeggen :)

Overmorgen nieuwe vloerbedekking leggen, het laatste beetje witten en dan de meubels bestellen. Het wordt geloof ik maar een korte zaterdag. Geen idee hoe lang een vloerbedekking leggen duurt. 24 juli heb ik dus m’n kamer af. Dan moeten we alles gaan opzetten, aan de hand van de beruchte Ikea-beschrijving. En dan de week erna het huisweekend. Zodat ik ein-de-lijk eens iedereen bij naam leer kennen. De gezichten, sommige, zien er wel bekend uit maar niet bij elk gezicht valt me ook een naam in. Is wel zo handig als je je eigen huisgenoten bij naam kent.

-15juli2010

Geen opmerkingen: